Alternate Text
گزارش ها
به مناسبت دوم شهریور سالروز تأسیس کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران؛
به مناسبت سالروز تأسیس کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران بر آن شدیم تا در این شماره از پیام دریا تاریخچه مختصری از روند فعالیت ناوگان ملی را در دهه‌های اول تا چهارم در جهت بالندگی، تغییرات و توسعه به آگاهی مخاطبان گرامی برسانیم.
گفت‌وگوی پیام دریا با تجار ایرانی؛
آمارها نشان می‌دهند بعد از جنگ روسیه و اوکراین، حجم تبادل تجاری بین ایران و روسیه افزایش یافته است.
نگاه راهبردی مقام معظم رهبری به اقتصاد دریاپایه؛
برخی از اقدامات کلیدی هست که اقتصاد را رشد می‌دهد، یعنی بعضاً حتّی موجب جهش اقتصاد می‌شود؛ اینها را دستگاه‌های مسئول بگردند پیدا کنند.
اقتصاد دریاپایه از نگاه پارلمان نشینان؛
تاریخ می‌گوید همواره جغرافیای دریا تمدن ساز بوده و کشورها توانسته‌اند از طریق دریا قدرت و نفوذ خود را توسعه دهند.
بخش خصوصی چه نگاهی به تنها بندر اقیانوسی کشور دارد؟
تأملی بر نگاه مقام معظم رهبری در خصوص دریا و توسعه سواحل مکران؛
بازرگانان تقویت ناوگان کانتینری در دریای خزر را اقتصادی می‌دانند؛
راهانـدازی کریدور شـمال-جنوب از خواسـتههای دیریـن ایران به شـمار میرود. بـا تکمیـل ایـن کریـدور نقـش ژئوپلتیـک ایـران بـه رخ کشـیده خواهد شـد و بازرگانـان از اروپا تا جنوب آسـیا مسـیری امن بـرای تردد خواهند یافـت.
کریدور شمال - جنوب ستون فقرات حمل و نقل اوراسیا؛
اقتصاد روسیه باید برای رویارویی با واقعیت‌های جدید جهانی برنامه‌ها و تدارکات خود را عملیاتی کند که در این میان کریدور حمل‌ونقل چندوجهی شمال_ جنوب ( CTSNI ) سهم بسزایی در تحقق آن خواهد داشت؛ چراکه بخش راهبردی این کریدور به سمت روسیه و سایر کشورهای اوراسیا است.
در مراسم گرامیداشت روز جهانی دریانورد مطرح شد:
در آسـتانه روز جهانی دریانورد، مراسـم گرامیداشـت روز جهانی دریانورد با حضور مدیران ارشـد گروه کشـتیرانی جمهوری اسلامی ایران، دریانـوردان و خانوادههـای آنان طی روزهای دوم و سـوم تیرماه در اسـتان گیلان برگزار شـد. در ایـن مراسـم پـس از سـخنرانی مدیران ارشـد گـروه کشـتیرانی جمهوری اسلامی ایران، مسـائل و مشـکلات دریانوردان توسـط نماینـدگان آنـان در جمـع حاضران مطرح و پاسـخ‌های لازم از سـوی مدیران به سـؤالات ارائه شـد.
توسعه اقتصادی همراه با سلامت محیط‌زیست در گرو انرژی‌های نو؛
تاریخچه مصرف حامل‌های انرژی در ایران بیانگر این نکته است که اقبال سیاست‌گذاران این حوزه به سوی استفاده از مواد هیدروکربوری و سوخت‌های فسیلی بسیار بیشتر بوده و متأسفانه دست‌ کم تا یکی دو دهه اخیر قراردادن انرژی‌های تجدیدپذیر در سبد مصرف، چندان مورد استقبال قرار نگرفته است.
123